OK DIVERS

Duiken voor iedereen

 

Duiken is FUN 

Bovenal moet duiken een veilige sport blijven en daarom staat veiligheid hoog in ons vaandel. Duiken is één van de veiligste sporten, waarbij de deelnemer weinig kans loopt op blessures. Tevens is iedereen in staat te duiken die een redelijke conditie heeft, waarbij leeftijd of beperking nagenoeg geen rol speelt.

Duiken moet wat ons betreft voor zoveel mogelijk mensen mogelijk zijn, plezier hebben aan duiken is wat ons betreft niet gerelateerd aan evt. beperkingen.

OK Divers doet er alles aan het duiken  veilig te houden en biedt veel aandacht aan veiligheid met plezier.

Onze opvatting is dat leren alleen kan plaatsvinden wanneer de deelnemer in staat is dit te ontvangen, er open voor staat, dit betekent dat dit op een leuke en plezierige manier gebeurt,  er wordt veel persoonlijke aandacht aan de deelnemers besteed.

Wij hanteren het principe en uitgangspunt dat iedereen kan leren duiken. Waarbij veiligheid altijd voorop blijft staan, dat betekent niet dat we geen plezier mogen en kunnen beleven aan het duiken .

Door een ontspannen sfeer en een niet competitief programma kan iedereen op zijn eigen manier en mogelijkheden meekomen met de theorie en praktijk in het zwembad en buitenwater.

Ons streven is om je opleiding tot een onvergetelijke ervaring te maken, waar je op je eigen manier veel plezier en vervolg  aan kunt beleven, dat is waar de OK-divers graag voor gaat!