OK DIVERS

Duiken voor iedereen

 

Over duikvereniging OK Divers

Ben je op zoek naar een gezellige maar serieuze duikvereniging, dan ben je bij ons aan het juiste adres, saamhorigheid staat hoog in het vaandel. We organiseren naast onze vaste duikavonden op de dinsdag ook regelmatig andere duikactiviteiten, waaronder andere locatie duiken, trainingen, duikweekenden en duikvakanties waarbij het gezellig samen napraten onder het genot van een hapje en drankje zeker onderdeel is.

We zijn een vereniging waar we de contributie zo minimaal mogelijk proberen te houden, dit betekent dat je voor € 25,00 per jaar lid bent en voor gezinnen die op hetzelfde adres wonen € 50,00 per jaar.

Dit betekent dat deelname aan activiteiten buiten de vaste duikavonden om een bijdrage vragen, dit maakt dat de deelnemers de kosten delen.

Als OK Divers lid heb je de volgende voordelen;

·         Lid van een gezellige club vol met plezierige buddy’s.

·         Deelname aan leuke en interessante duikactiviteiten.

·         Gelegenheid om begeleide trainingsduiken te maken in                                   zwembad en buitenwater.

·         Van oktober tot mei gebruik te maken van zwembad                                          trainingen.

·         Aantrekkelijke prijzen bij het huren van duikapparatuur.

 

Wil je leren duiken, of je duikvaardigheden vergroten maak dan gerust gebruik van ons opleidingsprogramma, van juniorenopleidingen tot divemaster kun je bij ons terecht. Opleidingen worden verzorgd in kleine groepen met veel individuele aandacht, dit gebeurt door onze bevlogen deskundige instructeurs.

Voor de junioren hebben we in de periode van oktober tot mei een speciaal duikprogramma in het zwembad.  

OK Divers streeft na om zo laag drempelig mogelijk te zijn en duiken voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken, onze instructeurs zijn tevens IAHD opgeleid waardoor we ook mensen met een beperking van een duikopleiding kunnen voorzien.

Voor groepen zijn er speciale activiteiten opgezet, of het nu gaat om teambuilding of je verjaardagsfeestje en alles wat er zich tussen bevind hebben we een passend aanbod, nadat we hier contact over hebben kunnen we ons aanbod afstemmen