OK DIVERS

Duiken voor iedereen

 

Kinderen en junior duiken bij Ok Divers

Wil je op jonge leeftijd al in contact komen met snorkelen/de duiksport dan hebben we daar een aangepast programma voor

in de periode van 1 oktober tot mei dus in de winter is er iedere dinsdagavond een speciaal junior programma. (m.u.v. schoolvakanties)

 

ben je 8 jaar of ouder dan heb deze avonden de mogelijkheid deel te nemen aan snorkel-opleidingen en junior-duikopleidingen.

binnen deze opleidingen leer je op een plezierige manier de eerste stappen van het duiken zoals; hoe het is om onder water te zijn, gebruik van apparatuur en veiligheid in en om het water. onder de button opleidingen/wosd vind je specifiekere informatie.

Deze avonden vinden plaats op een ontspannen manier waar vooral samen plezier hebben op een veilige manier belangrijk is.

de ene week ga je dan met duikuitrusting duiken en oefenen en de week erna gaan we dan oefenen met snorkel, masker en vinnen. deze avonden zijn verdeeld in verschillende lesgroepen, van snorkellaars en junior-duikers en daarna opleidingen naar Level 1

de start is vanaf 18:45 uur ten de laatste groep duurt tot 20:00 uur.  

aan alle opleidingen is theorie verbonden, deze is beeldend geschreven in begrijpelijke taal die goed aansluit bij de `junior cursisten`.

Circa twee maal per seizoen is er zogeheten papa´s en mama´s duiken, dat betekent dat de trotse junior cursisten laten zien en uitleggen wat ze geleerd hebben, dit doen we dan natuurlijk niet vanaf de kant maar in het water en indien mogelijk/gewenst wordt er onder professionele begeleiding een duik gemaakt, zodat je als ouder/verzorger/broer of zus van de junior duiker ervaart wat is geleerd.

De opleidingen die worden gegeven is inclusief gebruik zwembad apparatuur en perslucht en voor de ouders is er altijd n bakje koffie/thee.

we adviseren wel om een eigen duikmasker met snorkel en zwembad vinnen (basissetje) te hebben.

natuurlijk groeien kinderen en junioren snel uit hun uitrusting, hiervoor is altijd gelegenheid dit tegen een vergoeding te wisselen voor weer passend materiaal.        

De deelname aan de junior opleidingen bedraagt € 150,00 per seizoen. dit is incl. brevet.

Wanneer je 12 jaar of ouder bent kun je de opleiding duiker onder toezicht volgen (level1) hieraan zijn ook buiten sessies verbonden it zorgt voor andere tarieven. hiervoor doen we dan een passend aanbod.      

Zo streeft OK Divers er ook na om zo laag drempelig mogelijk te zijn voor kinderen en junioren om duiken voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken