OK DIVERS

Duiken voor iedereen

 

Onze Introductieduiken 

Bij OK divers kun je  een duikintroductie volgen dit betekent dat je de eerste ervaringen op doet en beleeft hoe het is om onder water te zijn. Je duikt in het zwembad onder professionele begeleiding van een Instructeur/ divemaster.

Je leert de eerste kneepjes wat betreft het omgaan met de apparatuur en hoe deze onderwater te gebruiken. Daarnaast ga je vooral op een veilige en comfortabele manier  genieten van het onderwater zijn.  

Een introductieduik neemt  tussen de 2 en 3 uur  in beslag waarvan we ongeveer een uurtje in het water zijn, verder wordt er tijd besteed aan uitleg en voorlichting.

De kosten voor een introductieduik in het zwembad bedragen             € 25,00, dit is inclusief gebruik apparatuur en zwembad.  Het enige wat  je zelf mee moet nemen is badkleding, een handdoek, shirt voor onderwater en goede zin.  Wanneer je zo enthousiast geworden bent en aansluitend een opleiding start worden de kosten van de introductieduik in mindering gebracht op je cursus geld.     


Wil je ook proberen hoe het daarna is in het buitenwater ... ook dat kan.  Onder professionele begeleiding van een instructeur/divemaster ga je dan in het buitenwater een echte buitenwater duik maken. Ervaar dat het buitenwater niet donker en zwart is, maar helder en met meters zicht!

Een buitenwater introductieduik neemt meer tijd in beslag zo’n 3 a 4 uur, dit heeft vooral met het kiezen van de uitrusting en het omkleden te maken,  hierbij wordt naast de uitleg en voorlichting ook specifiek informatie gegeven over de duiklocatie.

De kosten voor een introductieduik in het buitenwater bedragen        € 45,00 , dit is inclusief gebruik uitrusting en apparatuur , wat je zelf mee moet nemen is zwemkleding, handdoek en goede zin. Ook hiervoor geldt wanneer je zo enthousiast geworden bent en aansluitend een opleiding start worden de kosten van deze introductieduik in mindering gebracht op je cursus geld.,   

Introductieduiken kunnen individueel  maar ook als groep gevolgd worden , bijvoorbeeld met collega’s, je sport team, wanneer je iets te vieren hebt  of samen op vakantie wilt gaan, je kunt het zo gek niet bedenken. Neem voor het bespreken van de mogelijkheden contact op met onze duikschool.