OK DIVERS

Duiken voor iedereen

 

Duiken met de vereniging

OK divers organiseert met grote regelmaat duikactiviteiten in binnen en buitenwater. Wij zijn van mening dat na je duikopleiding het vooral leuk en leerzaam is om je geleerde vaardigheden in de praktijk te brengen op een recreatieve manier.

Samen met andere leden (buddy’s) ga je het onderwater zijn steeds verder uitbreiden en leer je meer te genieten van hetgeen de onderwater wereld te bieden heeft.

Het gezamenlijk plezier beleven aan de duiksport levert vaak een groot gevoel van saamhorigheid op en maakt het een leuke groep duikers die op een ontspannen en plezierig manier hun passie beleven.

Dit is voor ons aanleiding om ieder jaar weer en mooi programma op te zetten.

In de wintermaanden (oktober tot mei) verzorgen we iedere dinsdag avond activiteiten in het zwembad, leden zijn vanaf 20:00 uur welkom. Hier zijn dan zwembadtrainingen of gewoon de mogelijkheid om vrij invulling te geven aan wat je gaat doen. (bijv. apparatuur uitproberen). Op deze avonden zijn altijd instructeurs/divemasters aanwezig die de trainingen verzorgen en je vakkundig kunnen begeleiden.

In de zomermaanden (mei tot oktober)         gaan we op de dinsdag avonden door met onze duikactiviteiten. We verzamelen om 19:00 uur bij het strandpark Slijk-Ewijk aan het water. Deze avonden zijn bedoeld voor trainingsduiken en vrije duiken.


Onder het genot van een bakje koffie of thee praten we op ons duik-centrum na over onze ervaring.

Duikprogramma. Naast deze structurele activiteiten hebben we een duikprogramma wat per jaar wordt vastgesteld in overleg met de leden, deze activiteiten staan in onze activiteiten kalender. De frequentie van activiteiten is circa eens per maand.

 

Duikvakantie naar het buitenland.                Eens per jaar organiseren we een duikvakantie naar het buitenland, hier doen we dan weer andere bijzondere en mooie ervaringen op. Deze vakanties wisselen van locatie. Deze vakanties zijn vaak gebonden aan een minimaal aantal deelnemers. Aan deze vakantie kunnen ook partners of niet-leden deelnemen. Het motto is “hoe meer zielen hoe meer vreugd”. 

OK divers app. Als ok divers hebben we een groeps-app. aangemaakt zodat je naast de nieuwsbrief van de laatste ontwikkelingen en activiteiten op de hoogte blijft.