OK DIVERS

Duiken voor iedereen

 

evenementen & teambuilding activiteiten 

Bij OK divers zijn er mogelijkheden om als groep een gezamenlijke duikactiviteit te volgen, dit betekent dat je als groep de eerste ervaringen op doet en beleeft hoe het is om onder water te zijn of een vervolg activiteit hebt op je eerste ervaringen. Je gaat gezamenlijk duiken in het zwembad onder professionele begeleiding van Instructeurs/ divemasters.                                                                                                       

Deze sessies zijn dan alleen gericht op de deelnemende groep.

Als groep leer je de eerste kneepjes wat betreft het omgaan met de apparatuur en hoe deze onderwater te gebruiken. Daarnaast ga je vooral op een veilige en comfortabele manier  genieten van het onderwater zijn.  

Een duikactiviteit neemt  tussen de 2 en 3 uur  in beslag waarvan we ongeveer een uurtje in het water zijn verder wordt er tijd besteed aan uitleg en voorlichting.

De kosten voor een duikevenement in het zwembad bedragen           € 25,00, p.p. dit is inclusief gebruik apparatuur en zwembad (gereserveerd alleen voor jullie groep).  Het enige wat  je zelf mee moet nemen is badkleding, een handdoek, shirt voor onderwater en goede zin.  Wanneer je als deelnemer zo enthousiast geworden bent en aansluitend een opleiding start worden deze kosten in mindering gebracht op je cursus geld.    

Wil je dit ook als groep proberen hoe het daarna is in het buitenwater ... ook dat kan.  Onder professionele begeleiding van een instructeur/divemaster ga je dan in het buitenwater een echte buitenwater duik maken. Ervaar dat het buitenwater niet donker en zwart is, maar helder en met meters zicht!

Een buitenwaterduik neemt meer tijd in beslag zo’n 3 a 4 uur, dit heeft vooral met het kiezen van de uitrusting en het omkleden te maken,  hierbij wordt naast de uitleg en voorlichting ook specifiek informatie gegeven over de duiklocatie.

De kosten voor een duikevenement in het buitenwater bedragen         € 45,00 p.p. dit is inclusief gebruik uitrusting en apparatuur , wat je zelf mee moet nemen is zwemkleding, handdoek en goede zin. Ook hiervoor geldt wanneer je zo enthousiast geworden en aansluitend een opleiding start worden deze kosten in mindering gebracht op je cursus geld.,   

Duikevenementen onderneem je als groep, bijvoorbeeld met collega’s, je sport team, wanneer je iets te vieren hebt  of samen op vakantie wilt gaan, je kunt het zo gek niet bedenken. Neem voor het bespreken van de mogelijkheden contact op met onze duikschool.  

Voor de kinderen (vanaf 8 jaar) hebben we een speciaal programma in het zwembad, dus wil je je verjaardag eens spannend vieren of met vriendjes en vriendinnetjes iets stoers ondernemen kom dan eens bij ons een duikactiviteit doen, we voorzien je dan van een passende uitleg, hebben leuke spelvormen die we onderwater ondernemen en geen zo spelenderwijs het onderwater zijn ontdekken. Aan het eind van de activiteit krijg je een stoer certificaat mee.     

teambuilding activiteiten

Naast het plezier wat je beleeft aan een duikevenement is er ook de mogelijkheid dit als teambuilding in te zetten, Hierbij wordt desgewenst bijzonder aandacht geschonken, aan het samenwerken, vertrouwen hebben in elkaar, communicatie en het op een ontspannen manier samen ondernemen. De teambuildings activiteiten zijn geschikt voor alle soorten teams binnen allerlei sectoren. Neem hiervoor contact op met het duikcentrum zodat we een programma op maat kunnen maken. Hiervoor zijn er diverse mogelijkheden. De kosten variëren naar mate de wensen, voor de duikactiviteiten gelden de prijzen als hierboven genoemd.